HIRDETÉS

Húsz év, ezer adás, ötszáz vendég: ez az Önök kérték!

Hírösszefoglaló 2017. április 18., 21:22

Ezer adás készült, és csaknem 500 vendég szerepelt az Önök kérték! című szórakoztató kívánságműsorban, amelynek húszéves születésnapi adását kedden láthatták a nézők a Duna csatornán – közölte az MTI.

Bényi Ildikó műsorvezető az Önök kérték! háziasszonyaként 1997 óta teljesíti a nézők kívánságait, két éve dolgozott már bemondónőként a televízióban, amikor megkapta a felkérést az újrainduló műsor vezetésére. Akkor már tíz éve szünetelt a kívánságműsor, de folyamatosan érkeztek a levelek kérésekkel, ezért is döntöttek úgy a szerkesztők, hogy újraindítják.

A műsor háziasszonya a különkiadások közül kiemelte a Bajnokaink kedvencei című adást, amely a Hajógyári-szigeten közvetlenül a Sydney-ből érkezett olimpiai Aranygép leszállása után készült 2000-ben. „Nekem is nagy élmény volt, hogy kiszabadultunk a stúdióból, és nagyon jó volt ebben a fergeteges hangulatban az olimpikonokkal együtt ünnepelni” – fejtette ki a műsorvezető.  Megemlítette a 2002-ben készült Latabártól Szeszélyes évszakokig című adást is, amely az Önök kérték! eddigi legnézettebb különkiadása volt majdnem egymillió nézővel.

Bényi Ildikó elmondta, Kovács Kati énekes volt a műsor első meghívott vendége, de számos ismert művész és előadó megfordult a műsorban az elmúlt húsz év alatt. A műsorvezető kiemelte még Payer Öcsit, Bangó Margitot, Bodrogi Gyulát, Balázs Fecót, Harangozó Terit, Korda Györgyöt, de Hegedűs D. Géza vagy Szi­lágyi Tibor is többször volt vendége a műsornak. „Igyekszem mindent elkövetni, hogy a 3-4 perces beszélgetés alatt megnyíljon a meghívott vendég, és jól érezze magát nálunk, mert mi értük vagyunk, és nem fordítva” – magyarázta a műsorvezető.

A nézők három fórumon: e-mailen, hagyományos postai úton és a Facebookon keresztül küldhetik el kívánságaikat. „A levelek feldolgozását az egyik kolléganőnk végzi, majd a kérések listáját továbbítja a műsor felelős szerkesztőjének és a szerkesztőnek, végül ebből választjuk ki az adásba kerülő kívánságokat. A kezdetektől az a szerkesztési elvünk, hogy egy-egy adásban mindenféle műfaj szerepeljen: operett, nóta, sláger, vers, komolyzene, kabaréjelenet vagy musical” – mondta el Bényi Ildikó. 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS