HIRDETÉS
HIRDETÉS

Molnár Judit

2017. május 16., 23:30

Csak azért sem!

Nem hagyják ezek magukat, csak azért sem. Hajba kapnak, civakodnak, de amikor arról van szó, olyan simán megszavazzák az aljasságaikat, mint kés a vajban.

Ráadásul az utóbbi napokban a volt államelnök, jelenleg hótiszta, ma született bárány szenátor a leghangosabb. Az országlása alatt többször is nyilvánosan bizonyított szexista indulataiból a jelek szerint kigyógyult, és magára húzta a nőket oltalmazó liliomos lovag maszkját.

Ne ijedjünk meg, nem minden nőneműt dédelget őkelme, csak a keményvonalat, vagyis a bűnözőket. Miután többször is elmondta, hogy tíz esztendei uralkodása alatt neki az országvezetés nyűgétől roskadoztak a vállai, és nem jutott makulányi ideje sem holmi millióeurós nagyságrendű kenőpénzekkel törődnie, azaz semmiről semmit sem tudott, most lassanként csak el-elszólja magát: nagy hangon mentegeti például a jobbkeze­ként féltett-óvott szőke ciklont, arra építve a védőbeszédét, hogy az tulajdonképpen nem is volt korrupció, mivel az akkori pártjuk érdekében történt minden. Arról nem is szólva: az a sok millió végső soron mégsem sorozatgyilkosság, mert ha valaki belelő a gyanútlan tömegbe, azt igen, kegyetlenül be a kóterbe. Meg aki ellopja a szomszéd tyúkját. Hisz még a népi szólás is lesajnálja az ilyen kisstílű tolvajokat.

Egyszóval ez a mindenki mást tökkelütöttnek tartó egyén mint igazi férfi, nyílt sisakkal harcol a „gyengébb” nemért. A többi felkent meg szorgalmasan szavaz párttól és nemtől függetlenül, mert végeredményben minden pártban emberek üldögélnek, az ember gyarló, és így tovább, és így tovább. Az éj leple alatt elsumákolt 13-as sürgősségi kormányrendelet miatt tüntetők pedig megint gyülekeznek, mondván, ha a körön belüliek csak azért sem, akkor ők, a külsők is ugyanezt mondják.

Egy valamiről viszont se bent, se kint nem esik szó: a havi rendszerességgel felvett sok számjegyű államkölcsönről. Amit „önzetlenül” szórnak szanaszét, előbb bebiztosítva a maguk hasznát, majd a bambán szavazók manipulátoraiét és sorra azokét, akiknek be akarják tömni a szájukat, hogy ne zavarják az ő, a magukat kiválasztottnak tartók köreit.

A kölcsönt viszont meg kell majd adni. Már volt egy pár nagyon keserű tapasztalat, de sajnos nem tanulnak belőle. Erről sem ártana némi kis figyelmeztetést felröppentenie a nőnemű börtöntöltelékekért olyan harciasan síkra szálló szenátornak. És a kisembereknek is szólhatna valaki, ne kezdjenek újra pénzeket felvenni rongyrázásra. De ezek nem teszik, csak azért sem!

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Balogh Levente 2017. május 15., hétfő

Dragnea „lánykérése”

Gyakorlatilag kormányra lépésre kérte fel a Szociáldemokrata Párt az RMDSZ-t – mindenki így értelmezte Liviu Dragnea szombati, az RMDSZ zilahi kongresszusán elhangzott szavait.

Rostás Szabolcs 2017. május 14., vasárnap

Vita nélkül

Ha az RMDSZ hétvégi zilahi kongresszusán már-már zavaróan sokszor megidézett báró Wesselényi Miklós valami csoda folytán a küldöttek közé toppan, bizonyára elcsodálkozik a hallottakon.

HIRDETÉS
Molnár Judit 2017. május 14., vasárnap

Idült állapot

A történtek alapján most már biztos, hogy a hazai egészségügy bekerült az elfekvőbe, idült állapota ugyanis semmiféle javulást nem mutat.

Balogh Levente 2017. május 12., péntek

A román soviniszták kudarca

Jelentős csapást mért a bukaresti alkotmánybíróság a nyelvi jogok ellen tűzzel-vassal küzdő magyargyűlölőkre.

HIRDETÉS
Páva Adorján 2017. május 10., szerda

Kiváló diplomaták

Nem várt dicséretet kapott a napokban Kovászna megye prefektusa: Magyar Anna, az Európa Tanács raportőre szerint Sebastian Cucu kiváló diplomata.

Molnár Judit 2017. május 10., szerda

Alacsonyan röpködő kísértet

Ahogy százötven éve már annyiszor, most ismét feltűnt egy kísértet és rajtaütésszerűen bukkan fel itt-ott a világ egén.

HIRDETÉS
Kiss Judit 2017. május 09., kedd

Csoda a kaszárnyában, avagy a könyv feltámadása

„A kaszárnyában csodák történtek. Az óberszt úr megtiltott a katonáknak mindenféle olvasást, még a Prágai hivatalos újságot is.”

Rostás Szabolcs 2017. május 09., kedd

Közbeszéd, szegénység

Sokan felkapták a fejüket a hírre, miszerint a Beszterce-Naszód megyei rendőrök a közösségi oldalon publikált válogatott szitkok miatt bírságoltak meg egy felhasználót.

Molnár Judit 2017. május 09., kedd

Mindhalálig és tovább

Kétségtelenül nagyot változtak újságolvasási szokásaink, van, aki még mindig a papíralapú változathoz ragaszkodik, másoknak már csak az online számít.

Bálint Eszter 2017. május 08., hétfő

Kész ámokfutás

Össztűz zúdult a Szociáldemokrata Párt (PSD) kormányprogramjában szereplő háztartási adózás ötletére, az eddig bejelentett részletek között talán nincs is olyan, amelyiket ne érte volna bírálat.

HIRDETÉS
Vélemény
Balogh Levente: Dragnea „lánykérése”

Gyakorlatilag kormányra lépésre kérte fel a Szociáldemokrata Párt az RMDSZ-t – mindenki így értelmezte ...

Somogyi Botond: Kevesebb gép, több emberség

Az emberek teljesen ki vannak szolgáltatva a gépeknek, az internetnek, egyre többen válnak függővé – sokan ...

Kádár Hanga: Gyalogos szemmel

Ha eddig nem lett volna világos, hogy mennyire életveszélyesek a romániai gépjárművezetők, a legfrissebb ...

HIRDETÉS
HIRDETÉS