HIRDETÉS

Könyvet és lemezeket adott ki a P. Mobil

Hírösszefoglaló 2016. december 21., 14:10

A P. Mobil történetét lemezein és dalain keresztül bemutató könyv, tripla CD (1997–2007), a zenekar karrierét átívelő dupla DVD is megjelent a közelmúltban, és egy vinyl is, amelyen az együttes Honfoglalás című szvitjének szimfonikus változata hallható – írja az MTI.

A hard rock zenekar 1973-tól működik Schuster Lóránt vezetésével, de az elődjének tekinthető Gesarol már 1969-től létezett. A zenekarvezető gondozásában régóta futó Nagy P. sorozat részeként most megjelent Élve vagy halva – 47 év rock ‘n’ roll című dupla DVD, egy ötórás videoantológia. A filmanyagon egy-két dal erejéig a P. Mobil szinte valamennyi felállása szerepel.

A csapat csaknem fél évszázados történetéből olyan számokat vonultat fel, mint például A Főnix éjszakája, az Utolsó cigaretta, az Örökmozgó lettem, a Kétforintos dal, a Rocktóber vagy a Honfoglalás-szvit. A DVD-kiadvány összehajtogatós tokjában söralátétek, valamint a P. Mobil-rajongók leveleit tartalmazó több mint százoldalas, Hegedűs István és Andrássy Bálint által összeállított könyv (Mobilógia/A dal ugyanaz marad) is megtalálható.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS