Krónika Online
2017. március 23., csütörtök; Ma Emőke napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal

Dühös a megyei tanács az Untold fesztivál szervezőire

Krónika | 2016.12.21. [09:28] | Utolsó módosítás: 2016.12.21. [12:44]

Kérdésessé vált a kolozsvári Untold fesztivál helyszíne, mivel a Kolozsvár Arénában okozott károkat a mai napig nem térítették meg a könnyűzenei fesztivál szervezői.

untold333_b

Alin Tişe, a Kolozs Megyei Tanács elnöke keddi sajtóközleményében azt írja: az Untold fesztivál szervezői nem egyenlítették ki a rendezvény helyszínéül szolgáló Kolozsvár Aréna megrongálódása nyomán felgyűlt tartozásukat, és csak ezek rendezése után tárgyalhatnak a 2017-es kiadásra szóló bérleti szerződés megkötéséről.

A közlemény hozzáteszi, az Untold fesztivál 2016-os kiadása során jelentősen megrongálódott a gyep, a pálya és a lelátók állapota. A Kolozs Megyei Tanács a Kolozsvár Aréna tulajdonosaként kérte a fesztivál szervezőitől, hogy a rendezvény lejártával sürgősen hozzák rendbe a stadiont, ezen kérésnek azonban mind a mai napig nem tettek eleget az Untold szervezői – olvasható a megyei önkormányzat elnökének közleményében.

Az Untold fesztivál első két kiadásának helyszíne a Kolozsvár Aréna, valamint a környező Sétatér volt. 2016-ban 300 ezer résztvevője volt a fesztiválnak.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét