HIRDETÉS

Dühös a megyei tanács az Untold fesztivál szervezőire

Krónika 2016. december 21., 09:28 utolsó módosítás: 2016. december 21., 12:44

Kérdésessé vált a kolozsvári Untold fesztivál helyszíne, mivel a Kolozsvár Arénában okozott károkat a mai napig nem térítették meg a könnyűzenei fesztivál szervezői.

Alin Tişe, a Kolozs Megyei Tanács elnöke keddi sajtóközleményében azt írja: az Untold fesztivál szervezői nem egyenlítették ki a rendezvény helyszínéül szolgáló Kolozsvár Aréna megrongálódása nyomán felgyűlt tartozásukat, és csak ezek rendezése után tárgyalhatnak a 2017-es kiadásra szóló bérleti szerződés megkötéséről.

A közlemény hozzáteszi, az Untold fesztivál 2016-os kiadása során jelentősen megrongálódott a gyep, a pálya és a lelátók állapota. A Kolozs Megyei Tanács a Kolozsvár Aréna tulajdonosaként kérte a fesztivál szervezőitől, hogy a rendezvény lejártával sürgősen hozzák rendbe a stadiont, ezen kérésnek azonban mind a mai napig nem tettek eleget az Untold szervezői – olvasható a megyei önkormányzat elnökének közleményében.

Az Untold fesztivál első két kiadásának helyszíne a Kolozsvár Aréna, valamint a környező Sétatér volt. 2016-ban 300 ezer résztvevője volt a fesztiválnak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS