HIRDETÉS

Életműdíjat kap Meryl Streep az Aranyglóbusz díj vasárnapi Los Angeles-i átadóján

Hírösszefoglaló 2017. január 05., 12:32

Sylvester Stallone, Viola Davis és Matt Damon is gazdagítja azoknak a sztároknak a listáját, akik részt vesznek az Aranyglóbusz díjak átadásában január 8-án Los Angelesben.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a díjátadót szervező Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetsége (HFPA) már kéttucatnyi sztár nevét hozta nyilvánosságra, akik díjátadóként lépnek vasárnap este színpadra a hollywoodi Beverly Hilton hotelben.

A gálán az egész Stallone család ott lesz majd, mivel a színész-forgatókönyvíró-producer három lánya – Sophia, Sistine és Scarlet – is Miss Golden Globe-ként segít az Aranyglóbuszok átnyújtásában. Stallone egyébként tavaly a legjobb férfi mellékszereplő díját vehette át a Creed – Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Az Aranyglóbusz-jelöltek listáját december 12-én jelentették be – írta az MTI. A legtöbb, hét jelölést a Kaliforniai álom című musical kapta, melyet Damien Chazelle írt és rendezett, a filmdrámák közül pedig Barry Jenkins Holdfény című alkotása esélyes a legtöbb, hat díjra.

A díjátadók között szerepel még Priyanka Chopra, Anna Kendrick, Steve Carell, Brie Larson, Sofia Vergara, Zoe Saldana, Mandy Moore, Drew Barrymore, Matt Damon, Laura Dern, Goldie Hawn, Nicole Kidman, Diego Luna, Sienna Miller, Jeffrey Dean Morgan, Timothy Olyphant, Chris Pine, Eddie Redmayne, Amy Schumer, Justin Theroux, Milo Ventimiglia és Reese Witherspoon is. Az Oscar-díj-átadónál kötetlenebb gálán Hollywood színe-java asztalok mellett pezsgőzve kísérheti figyelemmel a műsort, amelyben filmes és televíziós kategóriákban adnak át trófeákat.

A ceremónia házigazdája idén Jimmy Fallon, a rendezvényt élőben közvetíti Amerikában az NBC tévécsatorna. Az estén Meryl Streepet a Cecil B. DeMille-életműdíjjal tüntetik ki, ezenkívül a legjobb színésznő díját is elnyerheti a musical/vígjáték kategóriában a Florence - A tökéletlen hang című filmjéért.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS