A rendőrség elismerte a kártérítés jogalapját az izsáki ügyben

MTI 2013. szeptember 04., 17:12

Elismerte a kártérítés jogalapját a rendőrség az izsáki ügyben - erősítette meg az MTI-nek kedd este a blikk.hu információját a Bara család jogi képviselője.

Magyar György az MTI-nek azt mondta: a rendőrség elismerte a munkáltatói felelősségét az ügyben, az álláspontok közeledtek egymáshoz. Hozzátette: a rendőrség nem tartja a valóságtól elrugaszkodottnak a kért összeget, de egy alacsonyabb összegre tett javaslatot, ebben még nem egyeztek meg. A pontos összegről a jogi képviselő nem beszélt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyolc napon belül, a jövő hétre ígért végleges választ – mondta Magyar György.

Az MTI az ügyben kereste az Országos Rendőr-főkapitányságot is, ott későbbre ígértek tájékoztatást. A Kecskeméti Járásbíróság augusztusban hosszabbította meg október 11-ig annak a két, azóta leszerelt rendőrnek az előzetes letartóztatását, akik a gyanú szerint áprilisban az izsáki rendőrőrsön annyira megvertek egy kisebb súlyú bűncselekmény miatt előállított szatmári, román állampolgárságú férfit, hogy az belehalt sérüléseibe.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat