Európa-szerte lejáratná az Enel áramszolgáltatót Temesvár polgármestere

Hírösszefoglaló 2017. október 27., 22:34

Temesvár polgármestere bevallása szerint „egész Európában, minden létező csatornán” nevetség tárgyává teszi az Enel áramszolgáltatót a rendszeres és egész lakónegyedeket érintő áramszünetek miatt. Nicolae Robu azt állítja, az önkormányzat keresi a módját annak, hogy beperelje a vállalatot, és kártérítést követeljen.

Nicolae Robu Fotó: Facebook/Nicolae Robu

„A mi városunk volt az első Európában, ahol bevezették az utcai közvilágítást, az Enel azonban minden este sötétségben hagy bennünket. (...) Botrányos és megengedhetetlen, ami történik, főleg a város déli részén, de más városrészeken is gyakori az áramszünet. Ez a gépkocsivezetők számára is veszélyes, és a bűnözők is szeretnek jönni-menni a sötétben. (...)

Nevetség tárgyává teszem ezt a vállalatot egész Európában, minden létező csatornán”

– mondta az Agerpres szerint pénteki sajtótájékoztatóján Robu.

Az elöljáró hozzátette, nem áll módjában intézkedéseket hozni az áramszolgáltató vállalat ellen, mivel ez az egyetlen, amelyik elosztó hálózattal rendelkezik a megyében. Robu szerint nem helyénvaló, hogy az állam nem bírságolhatja meg a hasonló kihágásokon ért szolgáltatókat.

Nincs rosszabb a privát monopóliumnál”

– tette hozzá az elöljáró. Robu rámutatott, az önkormányzat megpróbálja megtalálni a módját annak, hogy beperelje a vállalatot, és kártérítést kérjen.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Hallgassa online rádióinkat