Krónika Online
2017. március 29., szerda; Ma Auguszta napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal

Technósztárok az Untoldon

Krónika | 2017.02.15. [12:11]

Újabb DJ-ket jelentett be a kolozsvári Untold fesztivál: az augusztus 3–6. közötti rendezvényen fellép Solomun, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones és Loco Dice is.

12 solomun_b

A technó és house hat sztárja a Galaxy by Telekom színpadon lép fel. Az Untold korábban már bejelentette, hogy a tavalyi sztárok közül ismét fellép Armin van Buuren, Afrojack, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix és Steve Aoki. A fesztiválra még lehet kedvezményes, 385 lejes (+áfa) bérletet vásárolni. Kapható már napijegy és VIP-bérlet is.

Az Untold 2015-ben besöpörte a legjobb nagy fesztiválnak járó elismerést (Best Major Festival), 2016-ban pedig első ízben nyert romániai rendezvény nagydíjat az európai fesztiváldíjak (European Festival Awards) versenyében. Utóbbi megmérettetésen a fesztiválipar szakembereit és a rendezvények szervezőit kreativitásukért és erőfeszítéseikért díjazzák. Az Untold zenei fesztivált harmadik alkalommal szervezik meg a kincses városban, az előző kiadások nagyon sikeresek voltak, százezres tömegeket vonzottak a Kolozsvár Arénába. 

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét