HIRDETÉS

Táncjáték Omega-dalokból Kolozsváron

Krónika 2018. január 18., 12:09 utolsó módosítás: 2018. január 18., 12:14

Az ExperiDance Production első alkalommal mutatja be Kolozsváron a Gyöngyhajú lány balladája című, Omega-dalokból készült musicaljét Magyarország kolozsvári főkonzulátusának támogatásával.

Fotó: Experidance.hu

Az előadásra február 6-án este 7 órától kerül sor a Kolozsvári Állami Magyar Színház nagytermében – közölte a teátrum. Jegyek vásárolhatók elővételben a színház jegypénztáránál, valamint online a www.biletmaster.ro weboldalon. A jegyek ára egységesen 35 lej.

Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.

HIRDETÉS

A 2000 óta sikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelídíti meg, vagy épp a végletekig fokozza. Mint vallják, mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőttköntösbe”. 2016. március 12-én a RaM Colosseum színpadán nagy sikerrel került bemutatásra a Gyöngyhajú lány balladája című musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton-part, a tó ősi mitikus legendáit.

A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger.

Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes. Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Bogi és Békefi Viktória főszereplésével állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS