Ittas vezetésen érték és megbilincselték Ilie Năstasét, bűnvádi eljárás indult ellene

Hírösszefoglaló 2018. május 25., 10:07 utolsó módosítás: 2018. május 25., 12:16

Megbilincselve kísérték be pénteken a bukaresti törvényszéki orvostani intézethez Ilie Năstase volt teniszezőt, miután egy közúti ellenőrzés során megtagadta, hogy az alkoholszondába fújjon – értesült az Agerpres hírügynökség.

Archív felvétel Fotó: Flickr/Robbie Mendelson

A bukaresti közlekedésrendészet közleményben tudatta: péntek hajnalban közúti ellenőrzés céljából megállítottak egy személyautót, amelyet egy 72 éves férfi vezetett.

Mivel jól láthatóan ittas állapotban volt, kérték, hogy fújjon bele az alkoholszondába, ő azonban ezt megtagadta, és elkezdte szidalmazni a rendőröket. Ezért megbilincselték és bekísérték a törvényszéki orvostani intézethez vérvételre.

Miután ezt is megtagadta, bevitték a rendőrségre, és bűnvádi eljárást indítottak ellene ittas vezetés és a vérvizsgálat megtagadása miatt.

Ismét bekísérték a rendőrségre Ilie Năstasét, ezúttal jogosítvány nélküli vezetés miatt. A közlekedésrendészet illetékesei szerint a volt teniszező – miután elhagyta a bukaresti Floreasca kórházat – robogóra ült, noha a jogosítványát bevonták. Emiatt újabb eljárást indítanak ellene.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat