HIRDETÉS

Ungureanu nem védi tovább a román kaput

Hírösszefoglaló 2017. január 05., 17:07

Paula Ungureanu, a román női kézilabda-válogatott 36 éves hálóőre bejelentette, hogy visszavonul a nemzeti csapattól, amellyel ötödik helyezést ért el a decemberben Svédországban rendezett Európa-bajnokságon. 

„Ez volt az utolsó torna, amelyen részt vettem a válogatottal. Köszönet mindenkinek!\" – írta szerdán Facebook-oldalán Ungureanu, aki a Bukaresti CSM játékosa. Az Agerpres hírügynökség emlékzeztet, Paula Ungureanu három érmet szerzett a román kézilabda-válogatottal: 2005-ben ezüst-, 2015-ben bronzérmes lett a világbajnokságon, 2010-ben pedig szintén bronzéremmel tért haza a kontinensviadalról. Ugyanabban az évben Bajnokok Ligája-döntőt játszott a Râmnicu Vâlcea-i Oltchim együttesével.

Pályafutása során Paula Ungureanu játszott a Dévai Universitatea Remin, a Hypo Niederösterreich, a Dunaferr, a Kaproncai Podravka, a Râmnicu Vâlcea-i Oltchim, a Nagybányai CSM-nél is, nyár óta pedig a Bukaresti CSM kapusa. A Román Kézilabda-Szövetség Facebook-bejegyzésben köszönte meg Paula Ungureanunak a nemzeti válogatott teljesítményéhez való hozzájárulását.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS