Beszélgetés Hernádi Szabolcs műsorvezetővel

2006. november 16., 00:00
A Klikkerek arca Irodalom, zene, tudomány, szabadidő – az m2 új ifjúsági magazinjában, a Klikkerekben sok mindenről szó esik. A műsor vezetőjét, Hernádi Szabolcsot új munkájáról kérdeztük.
Gondolta volna, hogy egyszer ilyen műsort fog vezetni?
Nem, de valójában nem áll messze tőlem. Tavaly végeztem Gór Nagy Mária Színitanodájában. A televíziózás mellett színészként is dolgozom.
n Mikor került kapcsolatba a tévével?
Tavaly indult a Magyar Televízióban a Klipperek című, fiataloknak szóló sorozat, ebben egy vagány kamasz srácot játszottam. Dizson karaktere közel állt hozzám, hiszen az életben is hasonló mentalitású vagyok. Nagyon szerettem ezt a munkát, a televíziózással, a kamerával itt találkoztam először. Izgalmas volt látni, milyen bonyolult egy forgatás.
n Milyen az új műsor stílusa?
Rendkívül jól érzem magam benne, pörgős és izgalmas. Rengeteg olyan témát dolgoz fel, amely a velem egykorúakat érdekli. Az is fantasztikus, hogy elkezdünk boncolgatni egy kérdést az adás elején, és a végére valahogy egészen messzire jutunk tőle – úgy, hogy közben szorosan kapcsolódnak a témák egymáshoz. Sokszor azt veszem észre magamon egy éjszakába nyúló felvétel után, hogy már megint tanultam valami érdekeset.
n Mivel tölti a szabadidejét?
Mostanában ilyen nincs, nem jut időm már kongázni sem, pedig azt nagyon szerettem. Ha mégis van egy kis pihenő, akkor élvezem a pörgést, zenét hallgatok, táncolok. Ne lepődj meg, ha vámpírnak öltözve látsz meg engem az éjszakában. Színházba és moziba járni muszáj, persze nemcsak a szakma miatt, hanem azért, mert szeretem. n Csorba Mária

---------

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
Hallgassa online rádióinkat
Hallgassa online rádióinkat