Giurgiu megyében vadászik Donald Trump Jr.

Hírösszefoglaló 2017. május 17., 22:58

Szarvasvadászatra érkezett Giurgiu megyébe Donald Trump amerikai elnök legidősebb fia, Donald Trump Jr. – közölte a Digi24.

Donald Trump Jr. Fotó: Archív felvétel

A 39 éves Trump Jr. hétfőn landolt a bukarest-băneasai reptéren magángépével, majd Giurgiu megyébe ment vadászni.

Nicolae Barbu, Giurgiu polgármestere szerdán azt nyilatkozta egy sajtótájékoztatón, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnökének nagyobbik fia a Giurgiu megyei Singureni település melletti magánterületen vadászik.

„Én is hallottam, hogy Giurgiu megyében vadászik az amerikai elnök fia, és kicsit elcsodálkoztam, mert magam is szenvedélyes vadász vagyok, és tudnom kellett volna egy olyan vadászterületről, amelyért megéri ide jönni. Úgy gondolom, hogy Singureni-ben zajlik a vadászat, ott van egy magán vadászterület, amelyet átvett egy egyesület.

Tavaly sejkek jöttek ide szarvasokra, muflonokra vadászni. Több mint százhektáros terület, kiengedik az állatokat a karámból, és úgy vadásznak rájuk”

– állítja az Agerpres által idézett Nicolae Barbu.

A Giurgiu megyei vadász- és horgászegyesület vezetője, Ionel Mirică szerint nem az általuk kezelt területeken vadászhatnak, ugyanis tőlük senki nem kért ilyen engedélyt, így valószínű, hogy magánterületen zajlik a vadászat.

Giurgiu polgármestere azt állította, hogy látott az interneten egy fényképet, amelyen látszik, hogy 80-90 vaddisznót, hét szarvast, egy muflont és más állatokat lőttek már le a vadászat során, amelyen az amerikai elnök fia is részt vesz.

Donald Trump Jr. és testvére, Eric körülbelül két évvel ezelőtt sajtóbotrányba keveredett, miután Afrikában vadásztrófeáikkal, egy lelőtt leopárddal és egy elefánttal fotózkodott.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Hallgassa online rádióinkat