HIRDETÉS

Kassai nem teszi ki az ablakba, amit a tévedéseiért kap

Hírösszefoglaló 2017. április 19., 13:36 utolsó módosítás: 2017. április 19., 21:51

Kemény szavakkal bírálta Karl-Heinz Rummenigge Kassai Viktort a Real Madrid-Bayern München (4-2) labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő kedd esti visszavágója után. A kiállított Vidal rablásnak nevezte a történteket.

„Azt kell mondanom, először is nagyon dühös vagyok, mert kiszúrtak velünk. Kiszúrtak velünk, a szó valódi értelmében\" – nyilatkozott a kiesést követően a bajor klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója, utalva a mérkőzést döntően befolyásoló játékvezetői ítéletekre.

A német klub részéről Kassai több döntését kifogásolták, különösen Arturo Vidal kiállítását. A chilei játékos a 84. percben kapta meg második sárga lapját, pedig az a szerelése nem volt szabálytalan. Így a Bayern a hosszabbításban tíz emberrel játszott, a Real pedig három gólt szerezve bejutott az elődöntőbe. Carlo Ancelotti vezetőedző szerint a bíró teljesítménye „kevésbé volt jó, mint a csapatáé\".

„Nem álltunk távol az elődöntőtől, de bírói ítéletek sújtottak bennünket. Tudom, hogy a futballban az ilyen előfordul, de nem ilyen sorozatban\" – méltatlankodott a Bayern trénere. Az olasz szakember szerint a Real Madrid második és harmadik gólját les előzte meg, amikor pedig Vidal szerelt a 84. percben, a labdát találta el. „Remélem, a jövőben a videóbíró segít majd a játékvezetőknek. Nem szabad, hogy ilyen hibák forduljanak elő a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében\" – tette hozzá Ancelotti.

„A Bajnokok Ligájában nem történhet meg ilyen rablás! Ez már-már beteges és kétségeket eredményez. Már az első összecsapáson is kiállítással sújtottak minket. Álmodoztunk arról, hogy ott leszünk a legjobb négyben és teljesen kiborít, hogy egy ilyen intenzív meccset a végén a játékvezető dönt el! Két lesgól, Casemirót már előttem ki kellett volna állítani, de ezek mellett is rengeteg hibája volt. Ennek köszönhető, hogy ki lettünk pöckölve a Bajnokok Ligájából” – méltatlankodott a Kassai által kiállított chilei idegenlégiós, Arturo Vidal.

Frank Ribéry, a Bayern francia játékosa olyan fotót posztolt közösségi oldalán, amelyen jól látszik, hogy Cristiano Ronaldo lesállásból szerezte egyik gólját, Jens Lehmann, a korábbi kiváló német kapus pedig egyetlen mondatban összefoglalta a meccset: „Micsoda csalás!”

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS