Férfi kézi-Eb: kikerült a magyar keretből a Székelyudvarhelyi KC beállósa

MTI 2018. január 17., 11:34 utolsó módosítás: 2018. január 17., 12:08

Két tapasztalt kézilabdázó, Jamali Iman és Vilovski Uros, a Székelyudvarhelyi KC játékosa kikerült a magyar férfiválogatott keretéből a Horvátországban zajló Európa-bajnokságon.

A magyar válogatott tagjai a horvátországi Eb-n, köztük Uros Vilovski (jobbról az első) Fotó: MTI

A magyar szövetség szerdai közleménye szerint Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány most használta ki a csoportkör során rendelkezésére álló két cserelehetőségét, és – ahogyan már kedden jelezte – benevezte a keretbe Országh Ádámot, a Dabas jobbszélsőjét, valamint Fekete Dávidot, a Budakalász balszélsőjét.

A magyar csapat szombaton az olimpiai bajnok Dániától 32-25-re, hétfőn az előző kontinenstornán ezüstérmes Spanyolországtól 27-25-re kapott ki, szerdán (ma) romániai idő szerint 19.15-től pedig Csehországgal találkozik, és ha legalább négy góllal nyer, biztosan bejut a középdöntőbe.

Vilovski Uros, a Székelyudvarhelyi KC beállója az első két meccsen összesen 7:24 percet játszott, egyszer lőtt kapura, abból gól született. Jamali Iman, a Telekom Veszprém balátlövője 27:24 perc alatt nyolc kísérletből négyszer volt eredményes.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Hallgassa online rádióinkat