HIRDETÉS

Dán átlövő a Győrnél, Görbicz Anita hosszabbított

Krónika 2017. február 16., 17:07 utolsó módosítás: 2017. február 16., 17:18

A nyáron csatlakozik a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához Anne Mette Hansen, a dán válogatott jobbátlövője. A világ egyik legjobb klubja szerződést hosszabbított az együttes ikonjának számító Görbicz Anita csapatkapitánnyal.

A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Köbenhavntól érkező 22 esztendős játékos hároméves szerződést írt alá. „Ez a világ egyik, ha nem a legjobb csapata. Nagyon örültem a megkeresésnek, sok jót hallottam a győri szurkolókról. Alig várom már, hogy pályára léphessek, biztosan fantasztikus élmény lesz\" – mondta videóüzenetében a 2013-ban világbajnoki bronzérmes, 2012-ben junior-világbajnok dán átlövő.

Az MTI tudósítása alapján az eseményen bejelentették, hogy Görbicz Anita, a gárda 33 éves klasszisa további két évvel meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését, s újabb egy évig marad az együttesnél a válogatott kapusa, Kiss Éva.

„Számomra Győr, és az Audi ETO egyet jelent a családdal. Nem gondolkoztam sokat a folytatáson, hiszen azt már korábban is elmondtam, hogy legalább két évet még érzek magamban. Örülök, hogy sikerült megegyeznem csapatommal a folytatásról. Motivált vagyok, sikerre éhes, csakúgy, mint az egész csapat. Célom, hogy továbbra is a legjobbak legyünk, és minden fronton sikeresek az idei és a következő szezonokban is\" – nyilatkozta Görbicz Anita.

„Egy percig nem volt kérdéses a szerződéshosszabbítás csapatkapitányunkkal. Görbicz Anita a klub ikonja, természetesen szükségünk van a továbbiakban is rá. Igazi vezére ő a csapatnak a pályán és azon kívül is. Örülünk, hogy a következő két szezon során továbbra is csodálhatjuk az ő játékát\" – idézte a klub közleménye Bartha Csaba elnököt.

A Nemzeti Sport közben úgy tudja, hogy Anne Mette Hansen szerződtetése együtt járhat azzal, hogy Tomori Zsuzsanna távozik a csapattól. A csütörtöki sajtütájékoztatón Bartha Csaba klubelnök elmondta, közel a megegyezés a felek között annak érdekében, hogy a Győr szerződtesse Stine Bredal Oftedalt, a norvég válogatott kétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes, háromszoros Eb-aranyérmes irányítóját is.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS