HIRDETÉS

Az utánpótlást támogatná Miklós Edit

Krónika 2016. december 06., 17:35 utolsó módosítás: 2016. december 08., 14:11

Egy utánpótlást segítő alapítvány létrehozását tervezi Miklós Edit. A 28 éves, csíkszeredai születésű, 2011 óta magyarországi színekben versenyző alpesi síző ezt keddi sajtótájékoztatóján jelentette be, hangsúlyozva: viszonozni szeretné az anyaországi sportszövetségnek az érte hozott áldozatokat. 

Reméli, hogy eredményei által többen támogatják majd a sportágat, és a felnövekvő generáció tagjai között lesznek, akik felülmúlják az ő teljesítményét. Márpedig Miklós Edit, mint ismeretes, épp hétvégén ünnepelte pályafutása legjobb szezonrajtját a világkupa-sorozatban, amikor a kanadai Lake Louise-ban elért pénteki 10. helye után szombaton a dobogó harmadik fokán végzett lesiklásban, majd pedig a 13. lett szuperóriás-műlesiklásban.

Az olimpiai hetedik helyezett sportolót ez nem érte váratlanul, mert úgy érzi, hogy nyáron alaposan felkészült, és sokat fejlődött erre az izgalmasnak ígérkező idényre – amelyben a lesiklás legjobbjának járó kristálygömbre pályázik. Hétvégén a franciaországi Val d\'Isere-ben versenyez. 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
2 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS