Jól halad Miklós Edit felépülése

2017. április 27., 14:24

Miklós Edit jó híreket kapott a szerdai kontrollon kezelőorvosától, aki megerősítette a csíkszeredai alpesi sízőt, hogy remekül halad a rehabilitációja – számolt be a Nemzeti Sport.

Fotó: Miklós Edit Facebook-oldala

Mint ismeretes, a magyar színeket képviselő versenyző január közepén a világkupa altenmarkt-zauchenss-i állomásának edzésén szenvedett balesetet, amely során mindkét térde súlyosan sérült, a gyógyulási folyamat viszont azóta is töretlen.

Egy kontroll előtt azért mindig izgul az ember, de a doki nagyon meg volt elégedve a látottakkal.

Az elmúlt egy hónapban rengeteget fejlődött a térdem, és most már az MR-en is jól látszik, hogy a szalagok még jobban összegyógyultak, összeforrtak – mondta a Nemzeti Sport által idézett Miklós Edit. – Ugyanúgy kell folytatnunk az edzéseket és a gyógytornát, ahogy eddig, és legközelebb két hónap múlva kell ismét kontrollra jönnöm. Csináltunk egy erőtesztet is, amely kimutatta, hogy a jobb lábam szerencsére nincs nagyon lemaradva a baltól, vagyis erőben nincs nagy különbség.”

Arra azonban még várni kell, hogy kiderüljön, Miklós Edit mikor állhat ismét sílécekre:

„Abban maradtunk a dokival, hogy a következő, két hónap múlva sorra kerülő kontrollon beszéljük meg, mikor sízhetek újra. Most hétvégén találkozom Zakariás Zsolttal, a kondiedzőmmel, és átbeszéljük, hogyan tovább. Az erőteszt alapján most már tudjuk, mely izmaim gyengébbek, így speciálisan ezekre tudunk ráedzeni.”

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Hallgassa online rádióinkat