Feladta magát a férfi, aki robbanószerkezetet helyezett el egy tűzoltó autója mellett Kolozsváron

Hírösszefoglaló 2018. június 25., 23:29 utolsó módosítás: 2018. június 26., 00:42

Feladta magát a kolozsvári rendőrségen az a férfi, aki múlt héten házilag készített robbanószerkezetet helyezett el egy tűzoltó autója mellett, amely megsebesítette a tűzoltót.

Térfigyelő kamerák is rögzítették a robbanószerkezetet elhelyező férfit

A Kolozs megyei rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy hétfőn délután egy 31 éves férfi jelentkezett a rendőrség székhelyén, és beismerte, hogy ő helyezte el a robbanószerkezetet, amely egy személynek sérüléseket okozott. A férfi külseje megegyezik az elkövető személyleírásával.

A rendőrök kihallgatták, a vallomás szerint a tettes célpontja nem az a személy volt, akinek a kezében felrobbant a szerkezet.

Arra még nem kaptak választ a rendőrök, hogy az elkövető beszámítható állapotban volt-e a tett elkövetésekor, mint ahogy arra sem, hogy mi állt cselekedete hátterében.

Az incidens múlt csütörtökön történt, amikor egy tűzoltó kézbe vett egy, az autója mellé helyezett dobozt, és az felrobbant. A tűzoltó az arcán és a koponyáján sérült meg. Mint kiderült, a doboz házilag barkácsolt robbanószerkezet volt. Az ügyészség emberölési kísérlet miatt indított eljárást az ügyben.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat