Brutális gyilkosság Marosvásárhelyen

Hírösszefoglaló 2014. január 29., 19:57

Brutális gyilkosság történt kedd éjszaka Marosvásárhelyen: az elkövető megölt egy fiatal nőt, a holttestet szőnyegbe csavarta, majd megnyitotta a gázcsapot, így a gyilkosságot követően kis idő múlva a garzonlakás berobbant.

A gyilkosság gyanúsítottját szerda délután a vidrátszegi repülőtéren vették őrizetbe. Az áldozat, a Marosvásárhelyen dolgozó fiatal nő albérletben lakott a kisállomás környéki garzonlakásban.

Alexandru Câmpeanu, a megyei rendőr-főkapitányság illetékese közölte, a vizsgálatok során kiderült, hogy az elkövető, aki feltehetően az áldozat beleegyezésével jutott be ennek lakásába, több késszúrással végzett G. S.-sel, majd a fiatal nő holttestét egy szőnyegbe csavarta és felgyújtotta.

A gyilkosság helyszínéről az elkövető több ékszerrel távozott. A robbanáskor a nő már halott volt. A különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság gyanúsítottja, Sz. L. ellen rablás, szándékos emberölés és holttest meggyalázása gyanújával indítottak bűnügyi eljárást – tájékoztatott Alexandru Câmpeanu.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
Hallgassa online rádióinkat