Nem hagyják annyiban – a hétvégi kudarc ellenére folytatná a genderideológia elleni küzdelmet a Koalíció a családért szervezet

Hírösszefoglaló 2018. október 08., 09:54 utolsó módosítás: 2018. október 08., 10:17

A genderideológia elleni küzdelem folytatódik, mert négymillió román állampolgár hangját meg kell hallani – nyilatkozta vasárnap este a család alkotmányos meghatározásának módosítását kezdeményező Koalíció a családért szervezet elnöke, Mihai Gheorghiu. 

Fotó: Facebook/Coaliţia pentru Familie

„Bár célunk nem teljesült, nem sikerült módosítani az alkotmányt, ez a szavazás megmarad e társadalom, e nemzet történelmében. Legközelebb majd a sikerülni fog, mert románok milliói fontosnak tartják megvédeni azt, ami természetes, amit kaptunk, és amit hátra akarunk hagyni” – idézi Gheorghiu szavait az Agerpres, miután az Országos Választási Iroda által közölt részvételi eredmények alapján kiderült, hogy a kétnapos referendum érvénytelen.

A Koalíció a családért szervezet elnöke szerint a politikai osztály és a média félretájékoztatta az állampolgárokat.

„Hatalmas referendumellenes, bojkottpárti, manipuláló és félretájékoztató propagandagépezettel álltunk szemben” – mondta, hozzátéve, „váratlan jelenségként” a romániai politikai pártok is bojkottálták a népszavazást, bár a kezdeményezés nem volt politikai jellegű.

Mihai Gheorghiu ugyanakkor rámutatott, a politikai vezetőknek szem előtt kell tartaniuk az urnák elé járult négymillió ember álláspontját, nem hozhatnak olyan törvényeket, amelyek ennek ellentmondanak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat