HIRDETÉS

Liviu Dragnea szerint megmaradt a PSD parlamenti többsége és esélytelenek a leváltására irányuló próbálkozások

Hírösszefoglaló 2018. december 05., 19:13
HIRDETÉS

Liviu Dragnea képviselőházi elnök szerdán kijelentette, hogy az általa vezetett Szociáldemokrata Párt (PSD) nem vesztette el parlamenti többségét, és hogy az ellenzék által tervezett bizalmatlansági indítvány nem fog célba érni – írja az Agerpres.

Magabiztos. Liviu Dragnea szerint egy esetleges bizalmatlansági indítvánnyal nem tudná őt leváltani az ellenzék Fotó: PSD

Újságírói kérdésre válaszolva Dragnea azt mondta: „meglátjuk, hogy elvesztettük-e a parlamenti többségünket. Én azt mondom, hogy nem”. Szerinte a képviselőház szerdai plenáris ülésén, amelyen a Nemzeti Liberális Párt a házelnöki tisztségből való elmozdítását kérte, azért számoltak össze csak 148 szavazatot, mert „sok szociáldemokrata határon kívül van, sokan a folyosón voltak, és egyesek hiába nyomták meg a gombot azon a csodás rendszeren, az nem regisztrálta a jelet”.

A bizalmatlansági indítványra utaló kérdésre válaszolva Dragnea úgy felelt:

HIRDETÉS

„Semmi esélye. Egyre csak fenyegetnek minket ezzel a bizalmatlansági indítvánnyal. Mégis mikor akarják benyújtani? Karácsonykor?”

A PSD elnökét Victor Ponta azon kijelentésére is reagáltatták a sajtó munkatársai, miszerint több szociáldemokrata párti politikus átigazolni készül a Pro Románia párthoz. „Így van, csatlakozzanak is hozzá, mert ő nagy politikus. Láttam, hogy bújik Raluca Turcan szoknyája mögé” – mondta Dragnea.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS