Megnyílt Kolozsvár második legnagyobb bevásárlóközpontja

Krónika , Krónika 2006. október 04., 00:00
„Hajnalhasadás” a Sigma Centernél Európai mércével mérve is imponáló bevásárlóközpontot adtak át a közönségnek az elmúlt hét végén Kolozsváron. A kincses város legdélibb fekvésű, a Hajnal negyed és a Tordai út találkozásánál létesített mallja tekintélyes közéleti felvonulással fűszerezett ünnepség keretében nyitotta meg kapuit, s már az első napokon felkeltette a vásárlók érdeklődését. A 6500 négyzetméter alapterületű bevásárló- és szórakoztatóközpont leglátogatottabb része a Plus élelmiszer-áruház volt, amelyet megrohamoztak a vásárlók,

s az eladások mértékérõl is roppant elégedetten nyilatkozott a cég marketingigazgatója, Ioana Mãrginean.
A hatmillió eurós beruházás kezelõje, a Sigma Center Developments Kft. a szó legszorosabb értelmében is a város egyik korábbi vonzerejére, az Obsession diszkóra építette a létesítményt. A közkedvelt szórakozóhely a központ alagsorában mûködik tovább, fölötte pedig a Kolozsvár elsõ sportétterme, a La Liga kapott helyet, ahol a szurkolók fogyasztás közben több mint tíz nagyméretû képernyõn nézhetik a különbözõ sportközvetítéseket.
A bevásárlóközpont eddig elfoglalt helyiségeiben különbözõ „mûfajú” üzletek mellett bankok, utazási iroda, postahivatal, kávézók és gyógyszertár is helyet kapott. Aki meg másképp akarja kockára tenni pénzét, annak kaszinó is a rendelkezésére áll. A Sigma Center könnyebb megközelítését 250 parkolóhely biztosítja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
Legnézettebb
Hallgassa online rádióinkat