HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2019. január 18., péntek

Az FK Csíkszereda vezetőedzője a kupasorsolásról: van némi sansz a győzelemre a címvédő ellen

Bár egyértelmű, hogy a Román Kupát tavaly elhódító Cra­iova főesélyesként érkezik majd a Csíkszeredai FK elleni negyeddöntős összecsapásra, azért van némi sansz a győzelemre – nyilatkozta a Krónikának Valentin Suciu.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2019. január 16., szerda

Európa felé „araszol” a Minaur – a nagybányaiak női kézilabdacsapata már dobogós helyen verseng a hazai élvonalban

Dobogós helyen áll a hazai élvonal összetettjében az újonc Nagybányai Minaur női kézilabdacsapata, de céljaik változatlanul a bennmaradásra összpontosulnak. Sportmenedzserük, Daniel Kotecz szerint a kiegyensúlyozott mezőnyben könnyen borulhat még a sorrend.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2019. január 15., kedd

Szebené lett az alapszakasz-elsőség – a Kolozsvári U-BT és a Nagyváradi VSK kemény harcra számít a bajnoki folytatásban

Nagyszeben csapata végzett az élen a hazai kosárlabda-bajnokság élvonalának alapszakaszában, de a középszakaszra a címvédő Nagyváradi VSK is erősít, a kolozsváriak pedig kemény csatára számítanak a folytatásban.

Hallgassa online rádióinkat
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. december 18., kedd

Felépüléséért küzd Gyenes Mani – a nemrég balesetet szenvedett szatmárnémeti motoros Dakar-rajtja Peruban dől el

Elutazik Peruba Gyenes Emánuel, de a pár hete balesetet szenvedett szatmárnémeti motoros csak a helyszínen dönti el, hogy elrajtol-e januárban a Dakar Ralin. Mani még bizakodó, elmondása szerint felépülése jól halad.

Vásárhelyi-Nyemec Réka , Rostás Szabolcs 2018. december 11., kedd

Újrakezdik a nulláról Kiss Sándor volt bihari tanácselnök és társai korrupciós perét Nagyváradon

Visszautalta a törvényszéknek Kiss Sándor volt tanácselnök és társai korrupciós perét kedden kihirdetett ítéletében a Bihar megyei táblabíróság. A vádlottakat alapfokon letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. december 04., kedd

Új klubtornát indít 2021-től az UEFA – a Sepsi OSK elnöke szerint az elit ligának „vetik meg az ágyát” egy harmadik sorozattal

Jóváhagyta egy harmadik nemzetközi klubtorna létrehozását az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága. Az új sorozat 2021-ben indul.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. november 29., csütörtök

Tófalvi Éva átlendült a hétköznapokba – a versenysporttól visszavonult sílövő a fiataloknak adja át évtizedes tapasztalatait

Fiatalokat edz a versenysporttól idén visszavonult Tófalvi Éva. Románia legeredményesebb sílövőjét nem viselte meg a „civil életbe” való átállás, közel harminc év után pedig most először itthon ünnepelheti születésnapját.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. november 16., péntek

Parkfelújítás a barokk kalandban – megszépül a restaurálás alatt álló nagyváradi püspöki palota kertje is

Felújított kertben sétálhatnak két év múlva a püspöki palotához ellátogató nagyváradiak, ugyanis a barokk palota tatarozásával párhuzamosan az épületet körülvevő parkot is kicsinosítja a római katolikus egyház. 

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. november 13., kedd

Kovács István: álmodozni nem kerül semmibe – immár az elitkategóriát célozza meg a BL-ben bemutatkozott nagykárolyi futballbíró

Álmodozni nem kerül semmibe – véli Kovács István. A nagykárolyi futballbírónak már valóra is vált egy álma, amikor a Valencia–Young Boys mérkőzésen bemutatkozhatott a Bajnokok Ligájában. Vasárnap este ő fújhatta a sípot a Dinamo–FCSB Liga 1-es örökrangadón is.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. november 08., csütörtök

„Ráktalanítás” olimpiai reménnyel: a szerbek elleni meccsre még Cristian Iordache hívja össze Románia pólóválogatottját

Ismét a szövetségi edző, Cristian Iordache vezényli majd Románia férfi vízilabda-válogatottját a soron következő világliga-selejtezőn, de már előrehaladott tárgyalások zajlanak az új szövetségi kapitány kinevezéséhez. 

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. november 06., kedd

Új KTM-mel készül Mani a Dakarra: a szatmárnémeti terepmotoros kilencedjére versenyez a világ legnehezebb raliján

Ha Dakar, akkor Gyenes Emánuel „Mani”. A szatmárnémeti terepmotoros a 2019-es ralin is részt vesz, ráadásul egy új fejlesztésű KTM nyergében vág neki Peru homokdűnéinek.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. október 25., csütörtök

Kemény csatára számít a Sepsi SIC: a háromszékiek menedzsere szerint bármi megtörténhet az Európa-kupa csoportkörében

Kemény meccsekre készül a Sepsi SIC női kosárlabdacsapata az Európa-kupában. Az orosz és török együttesekkel összesorsolt háromszéki együttes csütörtökön hazai pályán kezdi a nemzetközi tornát.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. október 12., péntek

Új idénybe „csobbannak” a pólósok – a címvédő „nyakába” kapaszkodna a Várad, bemutatkoznak a vásárhelyiek

Változatlanul a Steaua férfi vízilabdacsapata számít fő bajnokesélyesnek a hétvégén rajtoló 2018–2019-es hazai pontvadászatban, de a Nagyváradi VSK és a Corona Sportul Studenţesc felzárkózna a bukaresti címvédőhöz.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. október 05., péntek

Címvédésre törekszenek a bajnokok: a Nagyváradi VSK és a Sepsi SIC is elszántan kezdi az új kosárlabdaidényt

A Nagyváradi VSK a férfimezőnyben, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC pedig a női pontvadászatban akarja megvédeni címét a kosárlabda-bajnokság hétvégén kezdődő 2018–2019-es szezonjában.

Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. szeptember 06., csütörtök

Edzések magyarul: nagyváradiakkal bővült a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia

A Nagyváradi AC is csatlakozott a Székelyföldi Labdarúgó Akadémiához. Magyar nyelvű edzéseiket a Puskás Akadémia által koordinált, egységes szakmai irányelvek mentén tartják a gyermekeknek.

HIRDETÉS
Vásárhelyi-Nyemec Réka 2018. augusztus 16., csütörtök

Közönyös főnökök

Az országos sport- és ifjúsági minisztérium alegységeinek többtucatnyi elégedetlen alkalmazottja sztrájkol napok óta méltányosabb bérezés reményében, de a szaktárca szerint az intézményeikben normális körülmények között zajlik a tevékenység.