Krónika Online
2017. április 25., kedd; Ma Márk napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal

Újabb programpontok a 14. Erdélyi Humorfesztiválon

Krónika | 2017.03.20. [14:58]

Újabb négy programponttal bővült a 14. Erdélyi Humorfesztivál, amelyet április 3. és 9. között szerveznek meg Kolozsváron. A rendezvény keretében ismét alkalom nyílik a feltörekvő ifjú humoristák bemutatkozására, Marosán Csaba színművész szerelmi tanácsokat osztogat, levetítik Lakatos Róbert Bahrtalo! – Jó szerencsét! című filmjét, és a nem marad el a slam-szeretők versenye sem, az Open Mic. 

marosanhumor443_b

Az RMDSZ ügyvezető elnöksége által 14. alkalommal rendezendő programsorozat legnagyobb újdonsága egy négyfelvonásos, nem gyerekeknek szóló politikai „gyerekdarab”: az Idegenek című előadás szövegkönyvét Székely Csaba írta, a bemutatót április 6-án tartják a Kolozsvári Magyar Operában – jelentették be korábban a rendezvénysorozat szervezői.

A humoristák tehetségkutató versenyére április 7-ig szerveznek előválogatókat 9 kilenc erdélyi városban, kortól és nemtől függetlenül várják a jelentkezőket. A győztes az RMDSZ által felajánlott 2000 lejes fődíjat viheti haza. A meghívott fellépők között idén is lesz magyarországi sztárvendég Mogács Dániel személyében, aki azzal biztatja a kolozsvári közönséget, hogy ne számítsanak semmi jóra. Fellép a Szomszédnéni Produkciós Iroda, az Open Stage Székelylend, Felméri Péter, Gáspárik Attila, illetve a fesztivál társszervezői, Kun Zsolt és György Botond is.

Jakab Adorján főszervező elmondta, a kedvezményes jegyek elővételben kaphatók a Biletmaster.ro oldalon és a Kolozsvári Állami Magyar Színház jegypénztárában. A belépők ára 15 és 25 lej között változik, az egész hetes bérlet 55 lejbe kerül. A helyszínen értelemszerűen drágábbak lesznek a jegyek, de a diákok és nyugdíjasok ekkor is kedvezményben részesülnek.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét