Bíró Blanka , Dósa Ildikó 2018. augusztus 23., csütörtök

Újratervezésre szorul a turizmus – válaszút előtt az európai uniós pénzekből létrehozott idegenforgalmi információs irodák

Országszerte több száz turisztikai információs irodát hoztak létre az önkormányzatok az elmúlt években európai uniós pályázatokból. Szerződésben vállalták, hogy öt évig működtetik ezeket, a kötelezettség lejárta után most eldönthetik, miként hasznosítják az ingatlanokat.

Bede Laura , Szász Cs. Emese , Pethő Melánia , Dósa Ildikó , Bíró Blanka 2018. május 31., csütörtök

„Csodavilágba” kalauzolják a legkisebbeket – Erdély-szerte megünneplik a gyermeknapot

A nemzetközi gyermeknap alkalmából számos erdélyi rendezvényen, előadáson, valamint koncerten vehetnek részt az ünneplő gyerekek és szüleik a következő napokban.

Bíró Blanka , Dósa Ildikó 2018. május 10., csütörtök

Nem vezet jóra a sofőrvizsgát érintő szigorítás, több hónap a várakozási idő

Mintha szándékosan nem kedvezne az állam azoknak, akik jogosítványt szereznének: Háromszéken mégis bevezetik, hogy csak a megyeszékhelyen lehessen gyakorlati vizsgázni, Hargita megyében pedig még mindig több hónapos az előjegyzés.

Hallgassa online rádióinkat
Bálint Eszter , Bíró Blanka , Dósa Ildikó , Kőrössy Andrea 2018. január 16., kedd

Adós maradt a váradi városháza – Bár sok településen online is lehet fizetni a közterheket, sokan inkább sorbanállnak

A fejlemények ellenére nem mondtak le Nagyváradon a drasztikus mértékű adóemelésről, ezzel szemben Aradon az USR nyomására új határozatot készül elfogadni az önkormányzat. A fölösleges időtöltés elkerülése érdekében egyébként érdemes élni az online adófizetés lehetőségével.

Bálint Eszter , Bíró Blanka , Dósa Ildikó 2017. december 29., péntek

Telt házzal várják a szilvesztert – Brassó a belföldi turisták legkedveltebb célpontja

Nincs könnyű dolga annak, aki eddig nem foglalt magának szálláshelyet szilveszterre, a legtöbb településen ugyanis kitették már a megtelt táblát. De úgy tűnik, hogy még lehet próbálkozni.

Legnézettebb
Hallgassa online rádióinkat