Drága mulatság Kolozsváron: szerdától lehet bérletet váltani az Untold fesztiválra

Krónika 2018. november 12., 12:43

A számos külföldi turistát vonzó és több százezer embert megmozgató kolozsvári Untold fesztivál jubileumi kiadására készülnek jövő évben.

Fotó: Untold

Augusztus 1–4. között ötödik alkalommal nyitják meg az elektronikus zene birodalmának kapuját. A szervezők vasárnap esti bejelentése szerint a rendezvény legendás lesz, és felülmúlja majd az előző négy kiadást. Az első 10 000 bérletet szerdán 14 órakor bocsátják áruba. Ezeket kedvezményes áron kizárólag azok vásárolhatják meg, akik regisztráltak a www.untold.com oldalon.

A négynapos belépők most 99 euróba (465 lej + illetékek) kerülnek, a végső ár pedig 169 euró (793 lej + illetékek) lesz.

Érdemes szintén szerdán beszerezni a VIP-bérleteket 269 euróért (1262 lej + illetékek), ugyanis a végső ár 339 euróra (1600 lej + illetékek) ugrik. A feliratkozott személyek legtöbb négy bérletet vásárolhatnak fejenként.

Az Untold fesztivál az egyik legnépszerűbb zenei rendezvénnyé vált Európában. Idén augusztusban több mint 355 ezren vettek részt az eseményen, és a világ számos pontjáról érkeztek emberek. A szervezők közlése szerint a négy nap alatt körülbelül 35 ezer külföldi turista érkezett Kolozsvárra, több mint 45 millió euróval gazdagítva a kincses várost.