Amerikai médiaértesülés: Avicii valóban öngyilkos lett

MTI 2018. május 01., 22:52

A hírességekkel foglalkozó TMZ amerikai hírportál értesülése szerint Avicii svéd sztár-DJ valóban önkezével vetett véget életének, miként azt családjának múlt heti közleménye is sejteni engedte.

Fotó: Avicii: True Stories

A celebportálnak több tájékozott forrás is azt mondta, hogy az április 20-án Ománban 28 évesen holtan talált zenei producer egy törött üveggel sebezte meg magát halálosan, de hogy hol, azt nem tudni biztosan. Ketten azt mondták, hogy a nyakán vágta meg magát, de egy harmadik forrás állítja, hogy a csuklóján.

A család egy múlt csütörtökön közzétett nyílt levélben azt írta sokat sejtetően, hogy Avicii „nem bírta tovább”, „békét akart találni”.

A zenész szóvivője ugyanakkor nem volt hajlandó megerősíteni az AFP hírügynökségnek, hogy öngyilkosságot követett-e el Avicii. Az ománi rendőrség azt közölte, hogy nem találtak gyanús körülményt halálával kapcsolatban, a halál okát pedig a család kérésére nem tárják a nyilvánosság elé.  A Tim Bergling néven született zenészt a világ legjobb DJ-i között tartották számon.

{K1}