Dumaszínház Erdélyben: Kiss Ádám, Hajdú Balázs, András Előd lép fel több városban (x)

2018. április 16., 13:26

Hamarosan indul a nevetés-turné Kiss Ádámmal, Hajdú Balázzsal, András Előddel hat helyszínen a Dumaszínház és az Eventrex szervezésében. A három humorbomba Sepsiszentgyörgyre, Kézdivásárhelyre, Székelyudvarhelyre, Csíkszeredába, Marosvásárhelyre és Aradra látogat.

Gyere el te is, hozd magaddal barátod, barátnőd, rekeszizmod, mert nevetésből itt nem lesz hiány!
Aki biztos ott lesz:

Hajdú Balázs

A szentesi humorista 2007 óta a Dumaszínház társulat tagja, Dombóvári István szerint ő a tökéletes példája annak, mi történik az emberrel, ha nyugtatóra issza a töményet.

Ő az író, akinek könyvére még várni kell, mert maga sem tudja, miről fog szólni. Volt már focista, rockzenész, statiszta, tőzsdéző, de valahogy mégis a stand up comedy útjára terelte az élet.

Fellépések előtti lámpalázhoz a következő mantra száznyolcsszori ismételését tanácsolja: „vicces vagyok, vicces vagyok”, a hatás elmaradása esetében pedig további ismétlésre buzdít.

Kiss Ádám

A Dumaszínház társulatának egyik legfiatalabb és legnépszerűbb tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője.

Régebben még Fábry Sándor akart lenni, de aztán Kiss Ádám lett belőle a Nagyvilágban.

Karrierje 2006-ban indult, amikor elnyerte a Magyar Rádió 5. Humorfesztiváljának Magyar Rádió díját, de ott volt a Showder Klub alapításánál is.

Erdély-járó veterán, aki már Sanyikával is készített interjút, váratlanul.

Örök mottója nem más mint a következő: Az élethez kell egy szerencsi Kiss.

András Előd

A HÖK-elnökből lett sepsiszentgyörgyi humorista – elmondása szerint –

teljesen véletlenül lépett a stand up comedy útjára, amikor 2015-ben jelentkezőhiány miatt muszájból indult és megnyerte a 12. Erdélyi Humorfesztivált.

Stílusát Badár Sándor stílusához hasonlítja, a mindennapok történéseiből farag poént. A Humorfesztivál megnyerése után tett ígéretének eleget téve feltörekvő képviselője a kortárs stand up comedy-nek, aki nem hagyja a humort, benne marad, amíg ki nem ég, le nem jár.

Mikor és hol?
A kortárs humor három nagyágyúja elsőként Sepsiszentgyörgyre érkezik április 18-án a Leonor Ballroom-ba 18.00 órai kezdéssel. Ezt követően Kézdivásárhelyen szórakoztatja a nagyérdeműt a Vigadó Művelődési Házban, 20.00 órától. Csütörtök este, április 19-én Csíkszeredában találkozhattok velük, este 18.00 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában, majd Székelyudvarhelyen 20.00 órától a Régi Moziban. Április 20-án a marosvásárhelyi Jazz&Blues Club színpadán láthatjátok őket este 20.00 órától, befejezésként pedig Aradon, április 23-án, 17.00 órától a Cinema Arta mozitermében. Jegyek kaphatóak az előadás előtt helyszínen illetve elővételben az Eventrex által meghirdetett pontokon. 
Ne maradj le róla!

(X)