Pláza épül Szatmárnémetiben 40 millió eurós beruházásból

Krónika 2018. március 26., 15:13

Szamárnémetiben építi meg 18. plázáját a közép-kelet-európai térség egyik legnagyobb ingatlanbefektetője, a NEPI Rockcastle – a munkálatok megkezdéséről hétfőn tájékoztatták a közvéleményt.

Fotó: Pixabay.com

A Szatmárnémeti Shopping City 40 millió eurós beruházásból épül meg, és várhatóan még az idei év végén megnyitja kapuit. A bérelhető felületek két szinten elérik majd a 29 ezer négyzetmétert – mutat rá közleményében a vállalat.

Szatmárnémeti természetes választás volt a NEPI Rockcastle romániai terjeszkedési stratégiájának fényében, a városnak szüksége van egy korszerű bevásárló- és szabadidős központra”

– nyilatkozta Sebastian Mahu, az ingatlanfejlesztő igazgatója.

A hivatalos közlés szerint kilencven ismert brand nyit boltot az épülő plázában, köztük olyanok is vannak, amelyek még nincsenek jelen a szatmári térségben. Divatmárkák, lakberendezési cikkek, játékok, gyermekruhák, sportruházat, IT-, valamint különféle szolgáltatások, vendéglők, kávézók is helyet kapnak az új létesítmény kínálatában.

A szatmári pláza egyik attrakciója lesz ugyanakkor egy, a Szamoson átívelő átkelő, amely a külső teraszt köti majd össze a belvárossal.