Tragédia egy Arad megyei bárban: holtan találtak egy fiatal párt

Krónika 2018. március 07., 16:24

Holtan találtak szerdán reggel egy fiatal párt az Arad megyei Tornova község egyik bárjában. A rendőrségi vizsgálatok arra utalnak, hogy a 23 éves fiú szerelemféltésből ölte meg a 22 éves barátnőjét, majd öngyilkos lett.

Fotó: Barabás Ákos

A News.ro szerint a lány abban a bárban dolgozott, amelyben holtan találták. Kedd este zárni készült, amikor megjelent a helyszínen a 23 éves barátja. Vélhetően összevesztek – a helybeliek szerint valószínű amiatt, mert a barátnője Németországba készült egy másik férfival –, s a vita hevében a fiú elővett egy fegyvert, lelőtte a lányt, majd végzett magával.

Adrian Şimon, az Arad megyei rendőrség főfelügyelője a hírportálnak elmondta: az első helyszíni vizsgálatok szerint a fiatalember egy házi készítésű vadászfegyverrel ölte meg a pincérnőt, majd főbe lőtte magát. A férfinek nem volt fegyverbirtoklási engedélye. A fiatalokra a helyi őrs rendőrei találtak rá, akik a reggeli kávéjukat a bárban szokták meginni. Feltűnt nekik, hogy a létesítmény szerdán reggel nem nyitott ki, s egy helybéli férfit kértek meg, másszon be a raktérépület nyitva lévő ablakán, és nézzen körül a lokálban.