Szervusz, Kolozsvár! A Clever Taxi ingyenes utakat ajánl a kolozsvári lakosoknak (x)

2018. február 01., 12:48

A Clever Taxi – Románia-szerte a legnagyobb ún. e-hailing alkalmazás – ötéves tevékenységét ünnepli Kolozsváron, és ez alkalomból különleges utalvánnyal jutalmazza a kolozsvári lakosok hűségét.

Kolozsvár a második város, ahol a Clever Taxi elindította tevékenységét. A társaság 10 millió megtett taxiutat tud maga mögött Kolozsváron, és ezt a teljesítményét ingyenes utak felajánlásával ünnepli. Ezeket minden kolozsvári lakos igénybe veheti, nemcsak az a 80 000 felhasználó, aki már letöltötte az alkalmazást.

Az évfordulós ajándékot az alkalmazás bármelyik felhasználója igénybe veheti, aki a felhasználónévhez rendelt kártyás fizetési eszközzel rendelkezik. Ingyenes taxiút igénybevételéhez az alkalmazás felhasználói hozzá kell adják a ServusCluj kódot a <Fizetési mód < Utalvány (< Metode de plată < Voucher) felületen. A térítésmentes taxiút legfeljebb 15 lej értékben vehető igénybe, a kód a mai naptól kezdődően február 15-ig használható. A taxisofőrök nem kell aggódjanak, hiszen a Clever Taxi állja az utazások költségét, amely ellenértéke a számlájukra érkezik a Clever Taxi Driver alkalmazásból.

A Clever Taxi az első román e-hailing alkalmazás, amely négy évvel ezelőtt bevezette az applikáción keresztül történő fizetési módot. Kolozsvár egyike azon városoknak, ahol ezen lehetőséget mind az ügyfelek, mind a taxivezetők elfogadták. A taxiút fizetése az alkalmazáson keresztül kizárólag Kolozsváron és Bukarestben lehetséges.

A kezdetektől fogva a társaság elsődleges céljai közé tartozott az ügyfelek kapcsolatba helyezése a legközelebbi taxivezetővel, illetve biztonságos, hatékony és gyors szolgáltatás biztosítása. A kolozsvári Clever Taxi autóvezetőinek átlagértékelése 4,9/5, az alkalmazás válaszideje hét másodperc, az átlagtávolság az utastól pedig 600 méter.

2017 nyarától kezdődően a társaság a Daimler Mercedes csoport tagja, amely hasonló szolgáltatásokat kínál Európa-szerte a szállítási módszerek korszerűsítésének ösztönzése érdekében.

A Clever Taxi rövid bemutatása

A Clever Taxi 100%-os mértékben román applikáció, amely elsőként jelent meg e-hailing alkalmazásként Romániában. Lehetővé teszi mind a készpénzes, mind az alkalmazáson keresztül elérhető bankkártyás fizetést. A Clever Taxi több mint 20 városban elérhető Romániában. A tevékenység kezdetétől, 2012 októberétől több mint 600 000 felhasználóval és 80 milliót meghaladó megtett taxiúttal büszkélkedhet.