Összecserélték Londonban a WizzAir kolozsvári és craiovai utasainak csomagjait

MTI 2018. január 22., 22:55

A londoni Luton repülőtéren tévedésből összecserélték a Kolozsvárra és Craiovára repülő WizzAir-járat utasainak csomagjait.

Fotó: Facebook/Wizz Air Hungary

A hétfőn hajnalban történt incidensről a Mediafax hírügynökség számolt be. Amint egy utas elmondta:

a kolozsvári gép mintegy 100 utasának nem érkezett meg a csomagja Kolozsvárra. Ezek helyett a craiovai gép utasainak a csomagjait vették ki a kolozsvári gép csomagteréből.

Hozzátette: a hiányzó csomagjaikról nem kaptak tájékoztatást, de arra a következtetésre jutottak, hogy ezek Craiovára kerülhettek.

A Stiridecluj.ro portálnak egy pórul járt utas elmondta, a kolozsvári járat csaknem két óra késéssel indult Londonból, és a repülőtéren a craiovai indulásra várakozó gép mellett állt. Ez okozhatta a tévedést.

A WizzAir illetékese a Mediafax hírügynökségnek megerősítette, hogy a Romániába tartó két járat utasainak a poggyászai nem érkeztek meg a célállomásra. A társaság bocsánatot kért a kellemetlenségekért, és arról biztosította az utasait, hogy amilyen gyorsan csak lehetséges, egy erre szakosodott céggel mindenkinek házhoz küldik a csomagjait. Kolozsvár és Craiova között csaknem 400 kilométer a közúton mért távolság.