Szigorú ételkritikus a Partiumi Magyar Napokon

Krónika 2017. augusztus 17., 14:07

Bográcsfőző versenyen bizonyíthatnak az augusztus 20–27. között rendezendő Partiumi Magyar Napok résztvevői.

Vajda Pierre is értékeli a versenyre benevezett ételeket Fotó: rtl.hu

A Szatmárnémetiben tizenhatodik alkalommal szervezett rendezvénysorozaton Vajda Pierre, az RTL Klub Konyhafőnök című műsorának szigorú zsűrije is megkóstolja az ételeket augusztus 26-án a Kossuth-kertben.

Én nagyon meg tudom különböztetni, hogy egyrészt hol vagyok, milyen eseményen, milyen főzésről van szó. Elég rugalmas vagyok ebben, nem szeretném elrontani senkinek sem a kedvét. Pontosan tudom, hogy mit jelent a szabadban, egy nagy rendezvényen játékosan főzni”

– mondta az ételkritikus. Hozzátette, senki ne számítson arra, hogy mogorva öregúrként üli végig az eseményt, és nem tudja, hogy mit kér számon. „Ennél sokkal vidámabb és rugalmasabb vagyok, meg több a humorom is. Nálunk a családban én főzök, és a feleségem szívéhez is valahol a gyomrán keresztül vezet az út. Nagyon össze kell szedjem magam, hogy valami jót készítsek, mert nekem ő a legnagyobb kritikusom” – hangsúlyozta Vajda Pierre.

A Partiumi Magyar Napok bográcsfőző versenyére augusztus 24-ig lehet jelentkezni a City Rádiónál személyesen vagy a 0261-713 715-ös telefonszámon. A szervezők biztosítják a vizet és a tűzifát, valamint az asztalokat. A zsűri által választott legjobb bográcsban készült ételek szakácsa Vajda Pierre kézfogása mellett értékes nyereményekben is részesül.