Több mint 180 új név az Untold fesztiválon

Krónika 2017. június 18., 22:32

Újabb 180 nemzetközi és hazai fellépővel bővült az augusztus 3–6. között szerevezendő kolozsvári Untold fesztivál programja.

Charli XCX

A résztvevők először hallhatják az országban Charli XCX brit popsztárt, akit főként az I don’t care, i love it slágeréről ismerik. A brit énekesnő több világsztárral dolgozott már együtt, mint például Iggy Azaleával a Fancy című daluk elkészítésekor.

A nagyszínpadon Elle Exxe, Era Istrefi, Alma, Subcarpați és Golan is csatlakoznak a már bejelentett előadókhoz

(Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, TinieTempah, Marshmello).

A Galaxy színpadra is újabb fellépők érkeznek: a már bejelentett Solomun, Jamie Jones, Loco Dice, Sven Vath, Dubfire és Chris Liebing mellé idén csatlakozik Art Department, Ilario Alicante, Steve Lawler, Kollektiv Turmstrasse, Johannes Brecht, Steve Bug és Dana Ruh is.

Az Alchemy színpad szintén új meglepetésekkel várja a fesztiválozókat.

Az eddigi program a következő nemzetközi előadókkal egészül ki: Onyx, TalibKweli, Roots Manuva, Jeru the Damaja, Dub FX & Mr. Woodnote, de színpara lépnek a hazai CTC, La Familia, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache & The Putreds, Argatu, Șatra Benz és a NimeniAltu formációk is. Az UNTOLD zenei fesztivált harmadik alkalommal szervezik meg a kincses városban, az előző kiadások nagyon sikeresek voltak, százezres tömegeket vonzottak a Kolozsvár Arénába.