Hatalmas bulival ért véget a kolozsvári egyetemisták diáknapos „űrutazása”

Bede Laura 2017. május 09., 23:05

Hatalmas bulival és a Cloud 9+ együttes koncertjével ért véget vasárnap a 24. KMDSZ Diáknapok, ahol öt napon keresztül a több mint 2000 egyetemistáé volt a főszerep Kolozsváron.

A diáknapok idei győztese a Díp Pörpöl csapata lett, akik a marosvásárhelyi Vibe Fesztiválra nyertek belépőt, a második helyen a Balls & Dolls csapata végzett, míg a dobogó harmadik fokára a Waryou csapata került. A résztvevők megszavazták, hogy az Uniguns csapata kapja az idei FairPlay díjat, amely a Méra World Music felajánlásával egy-egy heti meghívót jelent a júliusi világzenei fesztiválra.

„Számomra ismét fantasztikus élmény volt a diáknapok, ezért minden hálám és köszönetem a szervezőké, hiszen nélkülük lehetetlen lett volna összehozni az idei rendezvényt. Mindenképp meg szeretném köszönni a csapatkapitányoknak az együttműködést és a sok segítséget, mert így válik igazán teljessé a KMDSZ Diáknapok.

Minden évben jó látni, hogy a diáknapos hangulat ennyi fiatalt összeköt és összetart”

– mondta Székely Kinga főszervező, aki második alkalommal vállalta a KMDSZ Diáknapok koordinálását. „A KMDSZ ismét egy sikeres, jó hangulatú rendezvényen van túl. Problémák természetesen mindig akadnak, de úgy érzem, hogy az idei szervezőcsapat igazán jól helytállt. Bár még koránt sem volt idő kipihenni a diáknapokat, de mi és a csapatok is már készülünk a következőre” – értékelte a rendezvényt Lőrincz István KMDSZ-elnök. Hozzátette, köszöni a csapatoknak a segítőkészséget, a szervezőcsapatnak pedig a sok munkát, energiát és odaadást.