Technósztárok az Untoldon

Krónika 2017. február 15., 12:11

Újabb DJ-ket jelentett be a kolozsvári Untold fesztivál: az augusztus 3–6. közötti rendezvényen fellép Solomun, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones és Loco Dice is.

A technó és house hat sztárja a Galaxy by Telekom színpadon lép fel. Az Untold korábban már bejelentette, hogy a tavalyi sztárok közül ismét fellép Armin van Buuren, Afrojack, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix és Steve Aoki. A fesztiválra még lehet kedvezményes, 385 lejes (+áfa) bérletet vásárolni. Kapható már napijegy és VIP-bérlet is.

Az Untold 2015-ben besöpörte a legjobb nagy fesztiválnak járó elismerést (Best Major Festival), 2016-ban pedig első ízben nyert romániai rendezvény nagydíjat az európai fesztiváldíjak (European Festival Awards) versenyében. Utóbbi megmérettetésen a fesztiválipar szakembereit és a rendezvények szervezőit kreativitásukért és erőfeszítéseikért díjazzák. Az Untold zenei fesztivált harmadik alkalommal szervezik meg a kincses városban, az előző kiadások nagyon sikeresek voltak, százezres tömegeket vonzottak a Kolozsvár Arénába.