Kolozsvárra érkezik Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője

Kolozsvárra érkezik Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője

A Saul fia című film főszereplője, Röhrig Géza lesz a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet és a Magyar Irodalomtudományi Intézet által szervezett angol nyelvű pódiumbeszélgetés vendége március 17-én 18 órától a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Aula Magna termében. 

Krónika

2017. március 13., 15:442017. március 13., 15:44

A tavaly Oscar-díjjal elismert magyar film másik szereplője, Molnár Levente, a Kolozsvári Állami Magyar Színház színművésze is részt vesz a beszélgetésen – közölte Facebook-oldalán a Babeș-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) kolozsvári bölcsészkara. Röhrig Géza New Yorkból érkezik Kolozsvárra, őt és Molnár Leventét az egyetem magyar és román munkatársai kérdezik a számos elismerést és rajongót szerzett filmről. A Saul fia című film szereplőivel folytatott beszélgetést Visky András moderálja.

A szervezők közölték, azért angol nyelvű a beszélgetés, mert román és külföldi hallgatóknak, közönségnek is szánják. Röhrig Géza magyar nyelvű előadást is tart pénteken 14 órától a reformáció 500 éve apropóján a BBTE és Magyar Irodalomtudományi Intézet által szervezett interdiszciplináris műhelykonferencián, előadása címe: Istis canibus vs familia Dei. Kálvin és a zsidók.

szóljon hozzá! Hozzászólások

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!